Lekker druk!

Op het moment ben ik voor Nieuwejuf.nl druk aan de slag.

Er staat nu bijvoorbeeld een scala aan mogelijkheden, speciaal voor ondersteuning bij de eindmusical van groep 8.

Ook merk ik dat steeds meer mensen Nieuwejuf.nl weten te vinden. Dit zorgt voor steeds meer vragen voor intakes, die natuurlijk nog steeds gratis en vrijblijvend zijn.

Gelukkig heb ook nog leerlingen die ik super graag begeleid, hier geniet ik het meeste van. Het leuke van deze leerlingen is dat ze qua niveau zo uit elkaar liggen (van groep 6 t/m vwo 2e klas), maar ieder de eigen gestelde doelstelling steeds meer in zicht zien komen.

Voor alsnog is er geen wachtlijst, dus aanmelden kan nog steeds.

Toets/examen overzicht 2020

Deze week worden de rapporten weer uitgedeeld en snel volgen de oudergesprekken, zodat u weet hoe uw zoon of dochter ervoor staat.

Hieronder vindt u een handig overzicht met daarin de volgende (grote) toets/examen ronde. Hulp nodig voor één van deze toetsen op het gebied van inhoud of faalangst training? Bij Nieuwejuf.nl kunt u hiervoor terecht!

Toets/examen overzicht 2020

Afzwaaien

Het afzwaaien van leerlingen kan soms best lastig zijn. Ondanks dat je héél blij bent dat de gestelde doelen bereikt zijn, is het ook jammer dat de band die je hebt opgebouwd verbroken wordt.

Afgelopen maand heb ik twee geweldige leerlingen mogen afzwaaien. Zij hadden verschillende doelen, maar wat was het een plezier om met deze jongens te werken! En, wat hebben zij hard gewerkt! Beiden hebben hun eigen doelen kunnen bereiken, wat mij weer een trotse juf maakt. Jongens als jullie dit lezen, jullie zijn kanjers, zet hem op in de laatste weken van dit schooljaar!

Juf Michelle van Nieuwejuf

Week 5 2020 nieuwe workshops!

Met veel plezier kan ik jullie al mededelen dat er in week 5 (de week van 27 januari) weer nieuwe workshops van start gaan.

De doelgroepen voor deze workshops zullen basisscholieren en middelbare scholieren zijn,de kosten bedragen €12,50 per les en de groepjes zullen maximaal uit 6 scholieren bestaan.

Bent u al enthousiast en wilt u graag meer informatie, of wilt u een aanmelding doen? Neem contact op met info@nieuwejuf.nl of met het telefoonnummer 06 40 48 62 21 (ook Whatsappen is mogelijk!)

December actie!!!

Meldt u zich aan voor bijles en/of huiswerkbegeleiding in december?

Profiteer dan nu van onze mooi december actie!

Waarbij bijles (excl. reiskosten) vanaf €25,- per les is!

Aanmelden kan via info@nieuwejuf.nl en 06 40 48 62 21