Afwezigheid van Nieuwejuf

Helaas moet ik u allen melden dat Nieuwejuf niet beschikbaar zal zijn voor lessen en/of de meeste correspondentie in de maand december tot 1 februari 2022, wegens persoonlijke omstandigheden.

De lessen die al besproken zijn zullen weer van start gaan op 22 januari 2022.

De nieuwe groepslessen zullen van start gaan in de eerste week van februari, zodat er voldoende tijd is voor een eventuele kennismaking.

Verheugd ben ik om jullie te melden dat vanaf februari volgend jaar er ook groepslessen beschikbaar zullen zijn doordeweeks op de maandag, of donderdag. De groepslessen zullen voornamelijk beschikbaar zijn voor de bovenbouw van de basisschool. Denk hierbij aan voorbereiden op de EINDtoets van groep 8 (CITO/IEP) en de Entreetoets bij groep 6/7 van CITO. Wanneer ik hier meer over weet, zal ik u zo snel mogelijk informeren via de website of via de Social Media accounts. Het zou gaan om de tijden van 14.30 – 15.30u en 15.45 – 16.45u. Indien u een voorkeur heeft voor één van deze tijden en/of dagen, laat het mij weten. Hierdoor kan ik mijn keuze nog beter afstemmen op de vraag aan lessen.

Voor nu ben ik nog beschikbaar t/m 1 december 2021.

Indien u vragen heeft, of u uw zoon/dochter alvast aan wilt melden voor het volgende jaar, laat dit mij gerust weten, het liefst per e-mail (info@nieuwejuf.nl) , of per WhatsApp-bericht (+31 6 40 48 62 21).

Ik kijk uit naar alle nieuwe avonturen, zowel van dit jaar, als volgend jaar!

Zie ik u snel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *