In het kort:

U bestelt een project variërend van een dagdeel t/m maximaal 5 dagen, inclusief gedegen les(pakket), een professionele leerkracht en materialen.

Elke les wordt natuurlijk ondersteund door de kerndoelen en thema’s die zijn opgesteld door het SLO en sluit aan bij de belevingswereld van de kinderen.

De bedoeling is dat de klant via de website of via persoonlijk contact een keuze maakt uit verschillende projecten en indien de datum beschikbaar is. De projecten zijn voor een standaard prijs en daarvoor heb ik alle benodigdheden in huis.

Mijn streven is voor 11.00u geboekt? De volgende dag voor de klas!

Wilt u een project op maat?

Dan kan dat natuurlijk ook, maar hier zullen wel extra kosten voor in rekening worden gebracht.


 

Almere kampt (net als andere grote steden) , sinds tijden met een tekort aan invallers bij kortdurend verzuim van leerkrachten in het basisonderwijs.

Nieuwejuf.nl richt zich op vervanging van ziekte, bijzonder verlof of scholingsdagen van reguliere leraren in het basisonderwijs door een vooraf gemaakt programma, door de school uitgekozen of zelfs op maat gemaakt door een professionele leerkracht met ervaring.

De dienst is een (inval)leerkracht met een voorbereid programma, u heeft gedurende het project geen omkijken meer naar de groep.

Het product is proces- en productgericht in de klas.

Gedurende de lesdag zijn de kinderen zich aan het ontwikkelen op verschillende disciplines, zoals het omzetten van taal en emotie naar beweging, muziek, spel, het schrijven van verhalen en beeldtaal.

Binnen dit kader zijn er tal van leermomenten, zoals het ontwikkelen van fantasie, het trainen van motorische vaardigheden en het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Ook het oefenen met het presenteren van een product komt aan de orde in het project. Aan het einde van de schooldag, vindt telkens een afronding plaats in de vorm van een eindpresentatie.

Bijvoorbeeld een tentoonstelling, een boek ,een gedicht of website.

Naast een kant en klaar product, heeft u een extra voordeel, namelijk dat ik de prijs inclusief maak, hiermee bedoel ik inclusief arbeidsuren, heffingskortingen, materialen, enzovoort.

Omdat ik de materialen zelf meeneem, is er nog een voordeel. Het gezoek naar materialen en het constant vragen bij collegae behoort tot de verleden tijd.